Autor: Informer.rs

01.01.2022.

19:29

Foto:

Sport

HRVATI ĆE VLADATI SVETOM! Čuvena engleska proročita pročitala BUDUĆNOST!

Manje od godinu dana ostalo je do početka Mundijala u Kataru. Srpska javnost dugo nije bila ovoliko "ushićena" pred neko veliko fudbalsko takmičenje, a za to su krivi Dragan Stojković Piksi i njegovi izabranici koji su pobedom nad Portugalom izborili vizu za Svetsko prvenstvo. 

Nema sumnje da nas u Kataru krajem 2022. godine očekuje spektakl, a spekulacije o tome ko će biti novi vladar sveta već su počele. Englezi su otišli korak dalje u odnosu na konkurenciju i angažovali čuvenu proročicu, ali im se njeno predviđanje sigurno neće dopasti. 

Džejmi Penkington "pročitala je budućnost" i zaključila da će Hrvati biti naredni šampioni sveta! Činjenica koja bi mogla makar malo da zabrine domaće navijače je i to da Srbiju nije ni pomenula, dok smatra da će Engleska doživeti pravi debakl. Podsećamo, Hrvati su na prethodnom Svetskom prvenstvu izbacili Albione u polufinalu. 

Proročica je istakla da će Svetsko prvenstvo obeležiti veliki broj kontroverzi, što i nije bilo preterano teško pogoditi budući da je sve oko Mundijala u Kataru vrlo "nestabilno". Džejmi svoja predviđana radi putem špargle, dok kaže da pogađa u više od 75 odsto slučajeva.

Informer

Engleska proročica smatra da su joj najveći uspesi u životu što je predvidela da će Boris Džonson postati premijer Velike Britanije, kao i činjenica da je najavila još nekoliko važnih događaja u svetu.