Autor: Informer.rs

02.01.2022.

23:52

Foto:

Sport

NEĆE KAVANI NIGDE! Rangnik STOPIRAO transfer NAPADAČA!

Kavani je stigao u Junajted iz Pari Sen Žermena 2020. godine i njegov ugovor važi do juna ove godine, ali britanski mediji Urugvajca u zimskom prelaznom roku povezuju sa Barselonom i Juventusom. 

- On zna da ga definitivno neću pustiti. Prvog dana sam mu rekao da je on za mene veoma važan igrač. Njegov profesionalizam, njegova radna etika je prosto neverovatna i rekao sam mu da očajnički želim da ostane do kraja sezone. On to zna. Zna koliko ga cenim i poštujem - rekao je Rangnik, prenose britanski mediji.

Rangnik je tokom decembra otkrio da mu je Antoni Marsijal saopštio da želi da napusti Junajted, a danas je ponovo govorio o njemu.

- Jasno je stavio do znanja da želi da ode i, na neki način, mogu da razumem njegovu želju da ode i da pokuša da igra više u nekom drugom klubu - rekao je Rangnik.

Junajted je, kako piše Skaj sport, u decembru odbio ponudu Sevilje za pozajmicu 26-godišnjeg napadača jer je pokrivala samo polovinu njegove plate, za koju se smatra da je oko 150.000 funti nedeljno.

- Ali, opet, nije pitanje samo šta on želi, već je i pitanje koji klubovi su zainterosovani za njega i da li ispunjavaju zahteve kluba, tako da moramo da sačekamo i vidimo šta će se desiti - dodao je trener Junajteda.

Junajted je šesti na tabeli Premijer lige i gust praznični raspored nastavlja sutra kada će dočekati Vulverhempton.