Autor: Informer.rs

07.01.2022.

13:39

Foto:

Sport

MILOŠ NINKOVIĆ ZA INFORMER.RS! Zgranut sam! Ono nije hotel, strpali su Novaka bukvalno u ZATVOR! Skandal svetskih razmera

Nekadašnji as Crvene zvezde je toliko dugo u Australiji da je već podneo zahtev za dobijanje pasoša, ali ne krije da je totalno razočaran onim što je priređeno prvom reketu sveta.

- Zgranut sam ovim što se desilo, jer sam smatrao da u ovoj državi svako ima pravo na slobodu i svoje odluke. Očigledno sam se prevario, a ovo je i dokaz - započeo je Ninković razgovor za Informer.rs.

Informer

Miloš Ninković u dresu Crvene zvezde

Bivši reprezentativac Srbije ne može da poveruje da je Novak smešten u zgradu za koju se ne može ni reći da je hotel.

- Da stavite najboljeg sportistu u zatvor, to nije hotel, neverovatno... Nije bitno da li je on najbolji teniser na svetu, on je prvenstveno čovek, a ne kriminalac - rekao je popularni Nine, pa nastavio.

- Čak i da je došlo do problema sa vizom, u šta sumnjam, pošto mi se čini da je sve politička igra, mislim da je normalno da ga puste u tu kuću koju je iznajmio i da u njoj sačeka suđenje. Tu su mu i svi članovi tima. Pa, nije on kriminalac da beži odatle.

Informer

Novak Đoković sa peharom Australijan opena prošle godine

- Ovo je skandal svetskih razmera - poručuje Ninković.

Na kraju je rekao da ne može ni da zamisli kako je trenutno biti u Noletovoj koži.

- Samo on zna kako mu je. Verujem da mu je baš teško, pogotovo što je danas Božić, a on je u tom pritvoru. Molim se Bogu da će pravda pobediti i da će ostati u Australiji, pa da na kraju osvoji taj rekordni grend slem - zaključio je Miloš u razgovoru za naš portal.

Sva dešavanja vezana za Novaka Đokovića u Melburnu možete pratiti iz minuta u minut na našem lajv blogu.