Autor: Informer.rs

08.01.2022.

10:15 >> 16:03

Foto:

Sport

TRANSFERI UŽIVO (8. JANUAR)! Juve odustao od Srba, Njukasl sprema novu BOMBU! Fiorentina krenula po zvezdu Reala, a Miha hoće Remzija

U narednim danima, tačnije do kraja prelaznog roka, detaljno ćemo pratiti i obaveštavati vas o svemu što se dešava na fudbalskoj pijaci.

I dalje čekamo neku "bombu" kada su srpski igrači u pitanju, a biće bez sumnje i te kako zanimljivo.

U centru pažnje će, između ostalog biti Dušan Vlahović, Luka Jović, Sergej Milinković Savić, Filip Kostić, ali i odlasci i dolasci iz Crvene zvezde i Partizana, naravno i dešavanja u ostalim klubovima Superlige...

20:09 - Sven Botman je želja Njukasla, koji je poslao drugu ponudu u Lil od 35.000.000 evra, prenosi Skaj Sports. 

19:56 - Posle Votforda, Njukasla i Bordoa interesovanje za Domagoja Vidu pokazao je i Udineze.

19:22- Zvanično! Marselj je otkupio golmana Paua Lopeza od Rome. 

18:41 - Napoli je ozvaničio dolazak Aksela Tuanzebea iz Mančester Junajteda na pozajmicu do kraja sezone.

18:19 - Arsenal je Romi na šest meseci pozajmio Ejnslija Mejtlen-Najlsa

17:44 - Dijego Godin, iskusni Urugvajac karijeru nastavlja u Brazilu. Godin će raskinuti ugovor sa Kaljarijem i potpisati dvogodišnju saradnju sa Atletiko Mineirom

17:17 - Roma ja objavila da je angažovala Ejnslija Mejtland Najlsa iz Arsenala, a na čekanju je i transfer veziste Porta Serža Oliveiru.

16:56 - Kako je direktor Milana Paolo Maldini potvrdio, pregovara se sa Teom Ernandezom, Ismaelom Benaserom i Rafaelom Leaom oko novih ugovora.

16.03 - Mladi Indijac Drum Vikram Sing (18) novi je fudbaler Timoka iz Zaječara.

15.21 - Lorenco Insinje je zvanično predstavljen u Torontu. Italijan će u MLS ligu stići na leto, kada mu istekne ugovor sa Napolijem.

14.46 - Barselona je predstavila novo pojačanje. U pitanju je 17-godišnji Fabio Blanko koji je stigao iz Ajntrahta iz Frankfurta, a nastupaće do kraja sezone za B tim Katalonaca.

14.08 - Vrata Totenhema otvorena su za Kristijana Eriksena, a to je potvrdio i menadžer "pevaca" Antonio Konte.

- Nisam u skorije vreme razgovarao sa Kristijanom, ali je lepo videti ga ponovo na terenu kako šutira loptu. Govorimo o vrlo važnom igraču, sjajnom čoveku i ono što se desilo prošlog leta zabrinulo je ljude koji rade sa njim i koji ga poznaju. Ja sam se prvi prestravio, ali Kristijanu su vrata ovde uvek otvorena - rekao je temperamentni Italijan.

13.33 - Pari Sen Žermen je digao ruke od Kilijana Mbapea koji će definitivno na kraju sezone napustiti klub bez obeštećenja. To je potvrdio Naser Al-Ati, rođak vlasnika kluba.

12.58 - Siniša Mihajlović se nameračio na 18-godišnjeg desnog beka Aberdina, Kalvina Remzija.

11.52 - Bivši fudbaler PSV-a Stiven Bergvajn bi mogao da napusti Totenhem i da pojača Ajaks, prenosi holandski "Telegraf".

11.07 - Juventus je u potrazi za napadačem, a prema poslednjim informacijama to neće biti ni Dušan Vlahović ni Aleksandar Mitrović, već centarfor Sasuola Đanluka Skamaka.

10.38 - Njukasl se nameračio na Entonija Marsijala koji bi mogao da bude druga bomba "svraka", posle dovođenja Kirana Tripijea.

10.15 - Fiorentina je juče dovela na pozajmicu Kšištofa Pjonteka, a sada kreće u napad na Iska. Fudbaleru Reala ističe ugovor na kraju sezone, ali ga "viola" želi već ove zime, pa će morati da plati obeštećenje.