Autor: Informer.rs

09.01.2022.

09:12 >> 20:56

Foto:

Sport

TRANSFERI UŽIVO (9. JANUAR)! Zlatni "orlić" ponovo u srpskom fudbalu, Milan bira između štopera Junajteda i Arsenala, Bajern juri tinejdžera

U narednim danima, tačnije do kraja prelaznog roka, detaljno ćemo pratiti i obaveštavati vas o svemu što se dešava na fudbalskoj pijaci.

I dalje čekamo neku "bombu" kada su srpski igrači u pitanju, a biće bez sumnje i te kako zanimljivo.

U centru pažnje će, između ostalog biti Dušan Vlahović, Luka Jović, Sergej Milinković Savić, Filip Kostić, ali i odlasci i dolasci iz Crvene zvezde i Partizana, naravno i dešavanja u ostalim klubovima Superlige...

UŽIVO

20:55 - Stiven Bergvajn je i zvanično višak u Totenhemu, a Ajaks je voljan da u Erediviziju vrati nekadašnjeg ofanzivca PSV-a!

Informer

20.33 - CSKA iz Moskve obziljno je zainteresovan za Nemanju Gudelja! 

19.45 - Budućnost Dijega Godina je u Brazilu. Posle raskida saradnje sa Kaljarijem, urugvajski veteran je pred potpisom ugovora sa brazilskim šampionom Atletikom Mineirom.

19.01 - Aston Vila je u ovom trenutku najbliža dovođenju francuskog beka Luke Dinje koji je otpisan u Evertonu. Šuška se da bi obeštećenje moglo da iznosti između 20.000.000 i 25.000.000 evra. 

18.29 - Dugo Fiorentina nije bila ovoliko aktivna na tržištu. Nakon Džonatana Ikonea, Viola je naciljala još jedno veliko pojačanje. Venecijin ofanzivni vezista Matija Aramu je jedno od otkrića sezone u Seriji A, a klub iz Toskane nudi 10.000.000 evra. 

18.13 - Austrijski LASK je potvrdio interesovanje za Zvezdinog štopera Miloša Degeneka. Ali prema pisanju austrijskih medija, LASK će čekati kraj sezone i da Degeneku istekne ugovor sa crveno-belima kako bi ga doveo za džabe.

17.52 - Barselona se napokon rešila Filipea Kutinja i poslala ga na pozakmicu u Aston Vilu. Ipak, ni to neće biti dovoljno da Katalonci registruju Ferana Toresa te će u narednim danima pokušati da "oteraju" i Samuela Umtitija. 

17.06 - Još jedan "dželat" Crvene zvezde je na ceni. Dojučerašnji napadač Šerifa Franka Kastanjeda na meti je Rendžersa, Augzburga, Sočija i Empolija nakon što mu je istekao ugovor sa moldavskim šampionom. 

16.56 - Totenhem će do leta pokušati da se oslobodi Dele Alija, Tangija Ndombelea i Stivena Bergvajna kako bi stvorio još više sredstava i prostora za bombastičan prelazni rok. 

16.41 - Češki napadač Patrik Šik postigao je 17 golova na 15 utakmica ove sezone. Glasine o njegovom odlasku iz Leverkuzena su sve glasnije, ali snažni golgeter nema nameru da napusti Aspirindžije. 

Informer

16.03 - Minhenski Bajern se nameračio na talentovanog tinejdžera Hofenhajma, Toma Bišhofa (16).

15.32 - Njukasl planira da za napadača dovede Krisa Vuda iz Barnlija. Nije to baš pojačanje kakvom su se nadali navijači "svraka"...

14.54 - Legendarni francuski golgeter David Trezege novi je sportski direktor ekvadorskog Emeleka.

14.27 - Milan je u potrazi za štoperom koji će zameniti teže povređenog Simona Kjera. Navodno su "rosonerima" ponuđeni Erik Baji iz Mančester junajteda i Arsenalov Pablo Mari.

13.48 - Žoržinjo Vajnaldum nije zadovoljan statusom u Pari Sen Žermenu, ali prema poslednjim informacijama, on ne namerava da napusti klub u januaru, već želi da se nametne.

13.04 - Lacio se nedeljama unazad raspituje za Kepu Arizabalagu, ali golman Čelsija ima preveliku platu i čini se da će nebesko plavi ostati praznih šaka.

12.38 - Andrea Konti napušta Milan i bez obeštećenja prelazi u Sampdoriju.

12.11 - Frank Kesi će na kraju ipak produžiti ugovor sa Milanom kako stvari stoje, pošto nije dobio zvanične ponude od drugih klubova.

11.44 - Menadžer Arsenala Mikel Arteta izjavio je da u klub neće vraćati slobodnog igrača Džeka Vilšira, dok nije demantovao navode da je zainteresovan za vezistu Juventusa Arona Remzija.

11.08 - Čovek koji je dao gol u finalu Mundijalita Staniša Mandić, novi je fudbaler Metalca iz Gornjeg Milanovca.

10.36 - Ostrvski mediji pišu da je Kristijano Ronaldo poručio svom agentu Žoržu Mendešu da će ostati u Junajtedu samo ako mu se svidi izbor novog trenera, na kraju sezone.

9.12 - Povremeni reprezenttaivac Italije Kristijano Pićini potvrdio je da napušta Valensiju. Jedini zainteresovani klub za njega je Crvena zvezda. Više o svemu tome pročitajte OVDE.