Autor: Informer.rs

24.01.2022.

07:51

Foto:

Sport

TRENER MILANA PROGOVORIO O SRBINU! Lazetić? Da sačekamo da dođe...

Crveno-beli će za taj transfer dobiti četiri miliona evra i potencijalno još milion evra bonusa, kao i deset posto od narednog transfera.

Čelnici slavnog italijanskog kluba odavno su zapazili mladog napadača Zvezde, a čekali su da postane punoletan. Bratanac nekadašnjeg fudbalera crveno-belih Nikole Lazetića u subotu je napunio 18 godina, pa je otklonjena i poslednja prepreka da transfer bude realizovan.

Novinari su posle remija između Milana i Juvenstusa (0:0) pitali Stefana Piolija za mišljenje o Lazetićevom dolasku.

- Lazetić? Prvo da sačekamo da dođe i ako uopšte dođe, pa ću da vidim šta zapravo može - kazao je trener MIlana Pioli i dodao:

- Ako je klub reagovao i želi da ga angažuje, znači da se radi o talentovanom igraču.

Informer

 

Uz fiksno obeštećenje od četiri miliona evra postoji i klauzula o milion evra bonusa i deset odsto sume od naredne prodaje mladog igrača. Što se bonusa tiče, crveno-beli će zaraditi 500.000 evra ako se Milan plasira u Ligu šampiona, zatim 250.000 evra ako igrač odigra deset mečeva za novi klub, odnosno, još 250.000 evra ako igrač odigra 20 utakmica za "roso-nere". Kad je reč o procentima, Milan ima pravo da u narednih godinu dana otkupi i tih deset odsto od Zvezde za 500.000 evra ako poželi.