Autor: Informer.rs

24.01.2022.

13:35

Foto:

Sport

SRBIN PRELOMIO! Pešić odbio milione, ostaje u Istanbulu!

Pešić je trenutno član turskog Karagumruka sa kojim se nalazi na 12. mestu u prvenstvu. Srbin je pažnju privukao odličnim partijama, prvi je strelac lige sa 12 pogodaka, a uz to ima i dve asistencije.

Navodno je Hal za Srbina bio spreman da plati tri miliona evra na ime obeštećenja uz platu za igrača između 1.7 i dva miliona evra po sezoni. Međutim, srpski napadač je odbio ekipu iz Premijer lige.

Posle razgovora sa porodicom odlučili smo da ostanemo u Istanbulu! Mnogo sam razmišljao, ali mi je pomogao menadžer da donesem odluku, ostajem u Istanbulu - poručio je Pešić i zahvalio se  predsedniku popularnih tigrova Adžunu Ilidžaliju. 

- Želim da izrazim iskrenu zahvalnost gospodinu Ilidžaliju. Moram da kažem da u fudbalskoj karijeri nisam sreo tako profesionalnog i posvećenog čoveka. Iskrenost, integritet, neverovatna energija i ličnost samo su neka od njegovih osobina. Moj agent, koji je ponovo dokazao da je moj pravi prijatelj, mnogo mi je pomogao i doneli smo odlulu da ostanem u Istanbulu - iskreno je poručio srpski napadač. 

Podsetimo, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je nedavno istakao da je Pešić velika želja Zvezde u predstojećem, letnjem prelaznom roku.

Bonus video