Autor: Informer.rs

24.01.2022.

22:19 >> 22:39

Foto: Reuters

Sport

OGLASIO SE DIREKTOR FIORENTINE: GLEDALI SMO DUŠANA KAO SINA, ALI...

- Da, dobili smo važne ponude za Vlahovića u januaru. I otvoreni smo za njegovu prodaju. Ali nismo dobili nikakav odgovor od njegovih agenata. Juventus? Naša vrata su otvorena. Čekamo Dušana da odluči, potrebni su nam odgovori- rekao je Prade  dodao:

Informer

 

Sa naše strane je uvek postojala velika transparentnost. Nadovezaću se na izjavu direktora Baronea od juče. Naša vrata su otvorena, želimo da znamo šta igrač i njegovi agenti žele da urade. Otvoreni smo i da opet sednemo i da pričamo o novom ugovoru. Dobili smo konkretne ponude da ga prodamo. Za klub poput našeg koji godišnje fakturiše 75.000.000 evra je nedopustivo da izgubimo igrača bez obeštečenja. Zato želimo da znamo kakvi su njihovi plani. On je jak igrač ali ekipa je uvek najvažnija. Ne možemo da pričamo samo o njemu - rekao je Prade.

Informer

 

Upitan je da li očekujete da Srbin pređe u Juventus?

- Izabrao je Juventus? Neka nam to onda kažu. Ovde smo, otvoreni smo ali nećemo čekati večno. Pre svega mislim na njegove agente. Moramo da zadržimo profesionalno ponašanje i poštovanje. Oduvek smo podržavali tog momka, gledali ga kao sina, a ja lično sam veoma vezan za Dušana. Ovo nije laka situacija jer od strane ljudi iz njegovog okruženja nema nikakve otvorenosti. A on je za nas od velike vrednosti i ne smemo ga izgubiti za džabe. Ovde smo, tražimo rešenje i imamo veliku volju za dijalogom...

Kakve ponude ste dobili?

- Sve su bile veome, veoma dobre i zadovoljavajuće. Sa poželjnim načinom isplate. Ali nismo na kraju mogli da definišemo operaciju jer nije bilo nikakvog kontakta sa igračem. Cenimo ga na preko 70.000.000 evra a predsednik nam nije nametnuo nikakve uslove!