Autor: Informer.rs

25.01.2022.

09:30

Foto: AP/Photo

Sport

SRBINU DŽAK PARA OD JUVENTUSA! Vlahović postaje treći najplaćeniji fudbaler u Seriji A!

Dva kluba su se našla na 67.000.000 evra, dok će "ljubičasti" inkasirati još 3.000.000 kroz bonuse kada srpski as zaigra za Staru damu.

Što se Vlahovića tiče, kako je prenela italijanska "Gazeta delo sport" naš as biće treći najplaćeniji fudbaler u Seriji A.

Srpski napadač će sa platom od 134.000 evra nedeljno stati uz rame saigračima Aronu Remziju i Adrijenu Rabiou. Bolje plaćeni u Seriji A su samo Paulo Dibala sa 7,3 miliona godišnje i Matijas de Liht sa osam miliona evra.

Inače, Dušan je treći najplaćeniji srpski fudbaler. Prvi je Luka Jovića sa 10 miliona evra, koliko zarađuje u Realu, Nemanja Matić godišnje inkasira 7,3 miliona evra, iza Dušana Vlahovića je Aleksandar Kolarov sa 6,2 miliona, dok je peti Nemanja Gudelj, koji u Sevilji na godišnjem nivou zaradi 5,65 miliona evra.

Informer

 

Za navijače "ljubičastih" nema veće izdaje nego da igrač ode u redove torinskog kluba, a to je svojevremeno na svojoj koži najbolje osetio Roberto Bađo. Neće biti lako Dušanu, navijači kluba iz Firence već mu šalju britalne uvrede i pretnje.

Vlahović je trenutno prvi strelac Serije A i u 2021. je postigao čak 33 pogotka, izjednačio je rekord Kristijana Ronalda po broju golova u jednoj kalendarskoj godini.

Bonus video