26.01.2022.

20:17

Foto: Starsportphoto

Sport

VOJVODINA SRUŠILA POLJAKE! Đorđević zadovoljan prikazanim

Strelci za Vojvodinu bili su Aleksandar Busnić u 19. i Dušan Stevanović u 69. minutu.

Trener novosadskog tima Slavoljub Đorđević bio je zadovoljan nakon prve pobede svoje ekipe na pripremama u Beleku.

- Danas smo, kao i u prvoj utakmici, pokušali da igramo visoko, disciplinovano i agresivno. U prošloj utakmici smo primili golove iz naših individualnih grešaka, danas smo ih sveli na minimum, neke stvari smo promenili i pobedili - rekao je Đorđević, prenosi klub.

Informer

Slavoljub Đorđević

- Ekipa na ovakvim mečevima stiče samopouzdanje, pokazala je karakter i zadovoljan sam i igrom i rezultatom - dodao je on.

Đorđević je pohvalio dosadašnji prelazni rok i istakao da se nada da će ekipa imati još jaču konkurenciju u nastavku sezone.

- Nakon perioda adaptacije i mnogo promena koje je ekipa doživela pre šest meseci, igrači su usvojili mnoge stvari i rastemo kao tim. Sada su nam došla četiri odlična pojačanja i konkurencija je još jača - rekao je Đorđević.

- Nadam se da će uprava dovesti još dva igrača, jer ćemo tako imati dva tima, konkurenciju na svakoj poziciji, a tako se podiže i kvalitet celokupne ekipe. Nastavljamo da treniramo dalje, spremamo se, podižemo formu da budemo pravi kada počne prvenstvo - dodao je trener Vojvodine.

U narednom kontrolnom meču Vojvodina se u nedelju od 15.00 sastaje sa Metalistom 1925.