Autor: Informer.rs

27.01.2022.

08:31

Foto: ap photo

Sport

ITALIJA U TRANSU ZBOG SRBINA! TUTOSPORT RASPALIO NA NASLOVNOJ STRANI! Vlahović je novi Ronaldo!

 

Napadač Fiorentine Dušan Vlahović preći će u Juventus za 75 miliona evra i tako postati najskuplji igrač u istoriji srpskog fudbala.

Čeka se samo zvanično saopštenu potvrdu kluba iz Torina. Dok čekamo potpis  torinski list "Tutosport" je na naslovnicu stavio Kristijana Ronalda i Vlahovića, uz naslov "Vlahović je novi Kristijano Ronaldo".

Oni prenose da će Vlahović nositi broj 7 isto kao Ronaldo, ali da će možda dobiti i devetku ako Morata ode na zimu u Barselonu. "Tutosport" prenosi da Vlahović neće biti jedino pojačanje Juventusa u januaru.

Vlahović će transferom u Torino nadmašiti Luku Jovića, kojeg je Real Madrid pre dve i po godine platio Ajntrahtu 63 miliona evra.

Spekulisalo se da će "stara dama" ponuditi manje novca i barem još jednog igrača u zamenu za Vlahovića, a onda i da će uz niže obeštećenje ostaviti srpskog golgetera do kraja sezone u Firenci. Međutim, konačan dogovor dva kluba je da Juventus ove zime uzme Vlahovića i da odmah plati između 65 i 70 miliona, a da će uz bonuse transfer koštati ukupno 75 miliona.

Italijanski mediji preneli su da je sve rešeno i da će Vlahović postati najskuplji srpski igrač u istoriji, pošto će potpisati za Juventus koji će ga platiti 75 miliona evra.