Autor: Informer.rs

28.01.2022.

09:42

Foto: printscreen

Sport

U MOJE VREME NIJE BILO IGRAČA KAO ŠTO JE VLAHOVIĆ! Bufon ODUŠEVLJEN Srbinom! On je prava ZVER!

Malo je ljudi u fudbalu čije se mišljenje ceni više od Đanluiđija Bufona. Legendarni italijanski golman bio je gost "Gazeta dela Sporta", a tokom intervjua za pomenuti list dotakao se i srpskog napadača Dušana Vlahovića. 

Golgeter Fiorentine važi za jednog od najboljih fudbalera sveta. Prethodne sezone je u Seriji A postigao 21 gol, a ove za samo pola sasuo 17 i nagovestio da je spreman za iskorak. Zbog stamene građe i visine i ubitačne leve noge mnogi ga porede sa Erlingom Halandom, ali Bufon ima drugačije mišljenje. 

- Juventus je prošao kroz momenat dezorijentacije, a sada je na pravom putu. Dušan Vlahović je najlepši, najveći i svakako potpis koji je izazvao najveće iznenađenje. Uz Halanda i Mbapea, najbolji je mladi igrač na svetu. On poseduje nešto drugačije, vidi se prisustvo velike devetke. A onda i evolucija - u moje vreme nije bilo igrača od 190 centimetara sa takvom dinamikom - rekao je legendarni Đanluiđi Bufon. 

Radno je u Torinu poslednjih dana, a pored toga što uprava pokušava da završi transfer Dušana Vlahovića, Juventus se trudi da ređi i goruće pitanje Paula Dibale. Kako stvari stoje Argentinac neće produžiti ugovor sa Starom damom, a italijanski gigant mogao bi da izgubi vrhunskog igrača bez obeštećenja. 

- Ako Paulo odluči da ostane, napraviće sjajnu stvar. Da se ja pitam, uradio bih to i odrekao bih se nekih finansijskih benefita, ali samo ukoliko bi se osećao cenjenim. Da sam Juve, mogućnost da imam Dibalu i Vlahovića bi me zagolicala - zaključio je Bufon.