Autor: Informer.rs

01.02.2022.

15:41

Foto: printscreen

Sport

OVO JE DOKAZ DA JE VLAHOVIĆU VRTOGLAVO PORASLA POPULARNOST! Srbin sve voljeniji, navijači ODLEPILI!

Dušan Vlahović je totalni hit Serije A! Zaludeo je Italijane fenomenalnim partijama, golovima je zaustavljao dah navijačima, a onda je postao najskljuplji igrač u istoriji zimskog pelaznog roka ove zemlje!

Ne obožavaju samo navijači reprezentacije Srbije ubojitog napadača, on je i pre nego što je istrčao na teren u dresu Juvea, postao zvezda tog ginata!

Njegovi dresovi se i dalje prodaju u Firenci, a on je, iako već popularan, preko noći postao "duplo voljeniji"!

Samo dan pre nego što je postao igrač Juventusa, sjajnog ofanzivca je pratilo 565.000 ljudi na instagramu! Dakle, 28. januara je Srbin potpisao ugovor sa novim klubom, a danas ga prati tačno milion ljudi! 

- Pre nego što počnemo, želeo bih da se zahvalim Fiorentini i svim ljudima tamo, mojim saigračima iz mladog i prvog tima, sa kojima sam se borio do poslednjeg dana. Želeo bih da se zahvalim bivšem direktoru Korvinu, predsedniku Roku Komisu, svim trenerima koji su me podržavali ovih godina. I naravno, trener Italijano koji mi je mnogo pomogao. Želim mu svu sreću, kao i treneru Ćezareu Prandeliju koji me je 'otključao'. Hvala i Firenci, koja me je sjajno prihvatila kao mladog momka. Hvala i navijačima Fiorentine koji su me podržavali i kad mi je išlo dobro i kad nije - rekao je Vlahović