Autor: Informer.rs

05.02.2022.

00:10

Foto: Tanjug/AP

Sport

BLAMAŽA JUNAJTEDA! Košmarna noć! Ronaldo se obrukao, "đavoli" ispali iz FA kupa od drugoligaša! (VIDEO/FOTO)

Priredili su igrači Junajteda svojim navijačima nestvaran festival promašaja, neprepoznatljiv je bio Kristijano Ronaldo. Na kraju je sve to ekipa Midlzbroa kaznila, pa je posle penal serije priredila senzaciju i eliminisala "đavole".

Tragičar košmarne večeri za "đavole" bio je Ronaldo.  Uspeo je da promaši sve što je mogao, penal i bar tri velike šanse!

Informer

 

Već u drugom minutu nakon smušene reakcije odbrane gostiju Sančo je pogodio prečku. U 19. minute povratnik u tim Junajteda Paul Pogba srušen je u šesnaestercu Midlzbroa, sudija Entoni Tejlor opravdano je pokazao na penal. ALi Ronaldo je bio neprecizan sa 11 metara. 

Pet minuta kasnije Junajted je zasluženo poveo. Bruno je dugom loptom sjajno pronašao Džejdona Sanča, koji je levicom poslao loptu u dalji ugao gola gostiju – 1:0.

Informer

 

U nastavku je usledio šokantan  razvoj situacije po tim Ralfa Rangnika. Serija promašaja i kazna  u 64. minutu. Rezervista Midlzbroa Dankan Vatmor proigrao je Meta Kruksa, koji je na drugoj stativi ugurao loptu u gol – 1:1. Usporeni snimak pokazao je da je Vatmora pre asistencije lopta pogodila u ruku što sudija nije video, a VAR na ovom meču nije korišćen.

Junajted je nastavio u istom stilu, sa promašajima. Obrukao se Bruno Fernandes, nije iskoristio poklon pas golmana gostiju. Fernandes je pred sobom imao nebranjen gol,ali usledio je neverovatan promašaj.

U produžecima nije bilo promene rezultata, pa su penali odlučili. Meč je rešen tek u osmoj seriji. 

Svi izvođači bili su do tada bili  precizni, da bi tek u osmoj seriji pomašio mladi Entoni Elanga i u narednu rundu otišao je tim Middlzbora.