Autor: Informer.rs

06.02.2022.

22:44

Foto: Starsportphoto

Sport

JOVANOVIĆ ZASIJAO NA DEBIJU! Srbin oduševljen NAVIJAČIMA! Izrael na NOGAMA zbog naše "GOL-MAŠINE"!

Stigao je Jovanović kao kapitalno pojačanje u Makabi Tel Aviv, a srpski napadač je već počeo da se isplaćuje. Bivši golgeter Čukaričkog postigao je pobedonosni gol protiv Netanje posle samo osam minuta na terenu. 

- Klub je fantastično organizovan, navijači su vrhunski, Makabi je naravno najpopularniji klub u Izraelu. Stadion je bio pun pola sata pre utakmice, atmosfera na tribinama bila je fantastična. I pre nego što sam kročio na teren, sa tribina se orilo moje ime. Lepši doček nisam mogao ni da zamislim, bio sam u šoku - rekao je Jovanović nakon debija. 

Srpski napadač nastavio je da rešeta mreže i u Izraelu, a pravo oduševljenje usledilo je nakon debitantskog gola u dresu Makabija. 

- Prava „ludnica” usledila je kad sam postigao gol, posle samo osam minuta na terenu. Prelepo je bilo i posle utakmice, prilikom povratka ka kampu Makabija. Još uvek sam pod utiskom kakve navijače ima Makabi - ističe srpski napadač. 

Šef struke Mladen Krstajić, koji je i insistirao na Jovanovićevom dolasku u Makabi, nije želeo da preteruje sa pohvalama posle debija na račun novog špica.

- Trener je bio kratak, poručio mi je da nastavim ovako, da vredno treniram i to je to otprilike. Sledeće nedelje je gradski derbi, igramo protiv Hapoela, spremamo se za taj meč, moramo da nastavimo da pobeđujemo. Potom nam slede dueli u nokaut fazi Lige konferencija protiv holandskog PSV-a. Uglavnom, čeka nas zanimljiv februar u Makabiju!