Autor: Informer.rs

09.02.2022.

11:11 >> 10:20

Foto: Starsportphoto

Sport

SA ZVEZDOM BIO ŠAMPION, IGRAO NA KOSOVU, RADIO KAO MAGACIONER... Legenda SUPERLIGAŠKIH terena vraća se u PEĆINCE!

Iako Omega Roberts nije ostavio dubok trag u taboru Crvene zvezde, brojni navijači ga se sećaju kao veliki promašaj. Ipak, Liberijac je tokom jedne godine na Marakani uspeo da osvoji šampionsku titulu u crveno-belom dresu, ali i "pusti korenje" u srpskom fudbalu. 

Roberts je u Srbiji nosio dresove Slobode iz Užica, Smedereva, čačanskog Borca, Žarkova, Novog Pazara, Budućnosti iz Dobanovaca i Donjeg Srema, a sada je vreme za veliki povratak. 

Kako je saopštio Donji Srem, Omega Roberts ponovo stiže u Pećince! Ovaj 33-godišnji štoper vraća se na mesto uspeha u nadi da će pomoći Sremu da se vrati među elitu srpskog fudbala.

 

Podsećamo, Roberts je jedan deo karijere proveo i na tzv. Kosovu gde je branio boje Lirije iz Prizrena. Krajem prošle godine Liberijac je počeo da radi kao magacioner u jednoj firmi, ali je odlučio da se ponovo okrene fudbalu. 

Donji Srem je naslednik kluba koji se pod istim imenom takmičio u Superligi Srbije, ali je zbog dugovanja morao u "restart"! Ekipa iz Pećinaca počela je iz sedme lige, a danas se takmiči u četvrtom rangu - Vojvođanskoj ligi, grupa Jug!