Autor: Informer.rs

12.02.2022.

12:46

Foto:

Sport

BIVŠI TRENER PARTIZANA OGORČEN! Bio sam akter LAKRDIJE!

Fudbaleri Radničkog 1923 u prolećni deo sezone ulaze sa novim trenerom. Nenad Lalatović je na mestu šefa stručnog štaba zamenio iskusnog Zorana Milinkovića, kome se uprava Kragujevčana neočekivano zahvalila na saradnji.

Takav potez iznenadio je bivšeg stratega Partizana, koji nije krio ogorčenje zbog iznenadnog raskida saradnje.

- Nisam srećan što sam bio akter svojevrsne lakrdije. Znate, kad su ovako "omlatili" mene, trofejnog trenera i veoma uspešnog u Ligi Evrope. Mene, koji je sa tri kluba izborio plasman na evroscenu, domaće i inostrane uvodio u viši rang i ostavljao u ligi, kako će tek manje iskusne i uspešne. Nasuprot tome, raduju dobrodušne reakcije igrača i zaposlenih u Radničkom, brojni pozivi kolega, čak i ljudi u mojim bivšim klubovima - rekao je Milinković.

Informer

Zoran Milinković

Pojavile su se priče da su čelnici superligaša sa "Čika Dače" zamerili prekaljenom stručnjaku jer nije pravovremeno reagovao na "sukob" kapitena Marka Mirića i pomoćnog trenera Vladimira Volkova u prijateljskom meču sa Ruhom iz Lvova (Ukrajina).

- Budalaština... Nema veze, blage. Vlada i Marko su prijatelji, svojevremeno saigrači u banjalučkom Borcu. Sporečkali su se verbalno u žaru borbe i, kako na pripremama vazda biva, stali na tome. Ma, nije vredno pomena, verujte - istakao je Zoran Milinković.