Autor: Informer.rs

12.02.2022.

23:02

Foto: Tanjug

Sport

Mitrović i Maksimović umalo do SENZACIJE! Posle Reala i ATLETIKO muku mučio sa Srbima! TRI PENALA I SEDAM GOLOVA U MADRIDU!

Tri penala, sedam žutih kartona i šest golova samo u prvom poluvremenu! Meč je završen 4:3 u korsit Atletika, ali posle mnoštvo preokreta i uzbuđenja! 

Nestvaran meč viđen je u gradskom derbiju između Atletiko Madrida i Hetafea, za koji su od prvog minuta igrali srpski reprezentativci Stefan Mitrović i Nemanja Maksimović!

Krenulo je katastrofalno po goste, koji su već u 27. minutu gubili 2:0! Prvo je Suarez u 9. minutu bio neprecizan sa bele tačke, da bi u 20. Korea doveo Atletiko u vođstvo! Trenutno najbolju odbranu španske lige, na čelu sa Stefanom Mitrovićem uspeo je da iznenadi Kunja u 27. minutu susreta pogotkom u donji levi ugao, a onda spektakl!

Majoral je smanjio vođstvo domaćina u 31. minutu i ponovo doneo rezultatsku neizvesnost! Samo šest minuta kasnije, dosuđen je jedanaesterac za goste, a sa bele tačke je bio precizan Unal! Isti igrač je u 42. minutu doneo totalni preokret i Hetafe je poreokrenuo na 2:3!

Šesti pogodak na meču delo je ponovo Koree u 45+4 minutu meča! 

Informer

Mitrović je jedan od najboljih defanzivaca u La ligi ove sezone

Treba istaći da je ekipa Hetafea do ovog meča u poslednjih 14 utakmica primila samo šest ili sedam golova...

Nema šta se nije desilo na ovom meču, pa je tako favorit u 58. minutu ostao sa igračem manje nakon kriminalnog starta brazilskog defanzivca Felipea! Hetafe je od tog momenta mogao malo da predahne i skupi snagu za nastavak...

Sjajni Nemanja Maksimović je mogao u 74. minutu da se proslavi, ali nije pogledala sreća pulena Kika Sančesa i Draga Stojkovića!

Informer

 

Mata je ušao u 76. minutu umesto Mitrovića, jer je trener Hetafea želeo da promeni sistem i napadne sva tri boda! To mu se obilo o glavu, jer je Ermoso evrogolom doveo Atletiko u prednost u 89. minutu! 

Nestvarno je bio blizu Maksimović u 91. minutu, ali lopta je prohujala pored stative!

LaLiga, 24. kolo:

Subota:
Kadis –Selta 0:0
Viljareal – Real Madrid 0:0
Rajo Valjekano – Osasuna 0:3
Atletiko – Hetafe 4:3

Nedelja:
14:00 Alaves – Valensija
16:15 Levante – Betis
18:30 Real Sosijedad – Granada
21:00 Espanjol – Barselona

Ponedeljak:
21:00 Maljorka – Atletik Bilbao

Petak:
Sevilja – Elče 2:0 (0:0)
Gomes 70, Mir 76