17.02.2022.

14:59

Foto: Starsportphoto

Sport

VREĐALI SU ME IGRAČI ZVEZDE, IMAM TRI OGREBOTINE! Nikola Štulić za Informer: Deki mi je rekao da se ČUVAM, nisam uradio ništa loše, nikoga nisam uvredio!

Nikola Štulić je u petoj seriji za Radnički "panenkom" matirao Milana Borjana, a potom proslavio gol tako što je ućutkao severnu tribinu i klupu Crvene zvezde.

To je  izazvalo revolt gotovo svih igrača Zvezde i stručnog štaba. Prvi je Borjan krenuo ka Štuliću, potom i ostali igrači, nastao je opšti metež i sukob igrača.

Nikola Štulić kaže za Informer da je zaradio nekoliko posekotina tokom okršaja na Marakani sa crveno-belima. 

-  Svi su krenuli na mene, svi si me gurali, neko me je nagazio kamponima, ima tri okrebotine na listu. Verbalno su me vređali. Nikom ništa nisam rekao, nisam im odgovorio, nisam želeo da ulazim u frku, iznenadio sam se kada je nastao haos. Ne sećam se ko mi je šta rekao, ali su vikali da mi to nije potrebno, da se to ne radi, koga ja to utišavam... Nisam nikoga želeo da utišam, samo se radujem tako - kazao je za naš portal Nikola Štulić.

Napadač Radničkog smatra da ništa loše nije uradio posle postignutog gola.

- Mislim da nisam ništa loše uradio. Tako se radujem, bilo bi tako i protiv neke druge ekipe, posebno posle onako efektnog gola. Nisam hteo ništa ružno da uradim ili nekoga da uvredim. Smislio sam ranije kako ću da šutiram penal, drago mi je što je uspelo. Žao mi je što je nastala frka. Radovao sam se samo na svoj način, ponavljam, nisam hteo nekoga da uvredim.

Informer

 

Planirao je napadač Nišlija kako će matirati Milana Borjana.

- Znao sam kako ću da šutiram. Kada je došao kraj utakmice odlučio sam, nije bilo bitno koji je rezultat. Hteo sam da pokušam i drago mi je što je uspelo. Nije mi bilo važno što je na golu bio Borjan, kapiten Zvezde. 

Navijači Zvezde su laserima ometali igrače Radničkog  kod izvođenja penal, ali to Nikoli nije smetalo.

- Smeta, odvlači pažnju, ali sve je u glavi, ako si spremen. Meni nije smetalo, mislio sam samo na gol. Gledao sam golmana i loptu... Nisam uzvraćao navijačima Zvezde, samo sam se radovao. Drago mi je što sam postigao efektan gol.

Nikola je iz Partizana stigao u Radnički, ali kaže da nije mislio na crno-bele.

- Ja sam igrač Radničkog, sa Partizanim nemam više ništa. Partizan mi nije bio ni u mislima.

Informer

Posle meča je dobio savet od trenera Zvezde Dejana Stankovića.

- Pomogao mi je da dođem do tunela, da ne bi bilo frke i nekog konflikta. Čestitao mi je na golu, rekao mi je da mi onakvo slavlje nije bilo potrebno, da se čuvam sukoba, kao i da me razume.   

I kapiten Zvezde Milan Borjan reagovao je kapitenski.

- Nije bilo sukoba sa Borjanom, posle meča smo se pozdravili, čestitao mi je na golu. Desilo se što se desilo, već je sve zaboravljeno, sada se okrećemo Voždovcu i Superligi.