Autor: Informer.rs

17.02.2022.

20:55

Foto: Tanjug/AP

Sport

MESI: Ne pobeđuje uvek NAJBOLJI tim! OVO je recept!

Delovalo je da će se Real provući, da će meč biti završen bez pobednika u Parizu, ali je Mbape, kada su skoro svi odustali od nade, u 94. minutu doneo trijumf PSŽ-u - 1:0.

Na prvom meču osmine finala Lige šampiona Lionel Mesi nije iskoristio jedanaesterac u drugom poluvremenu.

Informer

 

- Nije lako osvojiti Ligu šampiona jer je to takmičenje koje spaja mnoge velike timove i gde i najmanji detalj, ponekad i sitna greška, mogu da te eliminišu. Mislim da imamo tim koji može da osvoji pehar. Uzbuđeni smo zbog toga i uvereni smo da ćemo stići do kraja, ali idemo korak po korak. Opet, kažem da je ovo takmičenje teško osvojiti. Ne pobeđuje uvek najbolji tim- kaže Mesi.

On posebno ističe značaj timske igre

- Najbolji timovi moraju da budu dobri na svakom delu terena, u svim linijama, od odbrane do napada. Sve zavisi od sposobnosti timskog igranja. Napadači mogu sebe da ograniče na napad, a odbrambeni na odbranu. Morate da formirate snažan, jedinstven tim, kako u fazi odbrane tako i napada. To je recept koji će nam dati priliku da budemo takmičarski tim, koji će pokušati da osvoji Ligu šampiona i svaki drugi turnir u kom imamo šansu da pobedimo-  zaključio je Mesi.