Autor: Informer.rs

17.02.2022.

20:55 >> 20:40

Foto: AP/printscreen

Sport

ITALIJA BRUJI O VEZI SRBINA! Bivša misica je nova ljubav Dušana Vlahovića!

Italijanska "Megan Foks", kako je u ovoj zemlji nazivaju, prema pisanju tamošnjih medija, nova je ljubav napadača Orlova.

Nedavno se pojavila informacija da Vlahović navodno više nije sa influenserkom Marijom Sole Polio, iako nikada nije ni bio, "Novela 2000" otkrila je priču kojom novu zvezdu Juventusa povezuje sa bivšom misicom Italije Karolinom Stramare.

Takvu informaciju preneli su mnogi italijanski mediji, u kojima su ugledni Korijere delo Sport i Tutosport, a prvi njihov susret desio se još dok je Vlahović živeo u Firenci i igrao za Fjorentinu.

Istovremeno, "Novela 2000" prenosi da su Vlahović i Stramare, koja je 2019. bila najlepša devojka Italije, zajedno proslavili rođendan početkom ove godine, jer im je rođendan u danu razmaka. Podsetimo, Srbin je 28. januara napunio 22 godine, dok je Karolina dan ranije proslavila 23. rođendan.

Budući na neuspeli pokušaj povezivanja Dušana sa influenserkom, treba sa rezervom uzeti ovu vest koju svu italijanski mediji lansirali, ali obzriom da je Karolina velika navijačica Juventusa i da je odnedavno počela da se bavi novinarstvom, postavši prepoznatljivo lice Serije B, ne treba ni odbacivati ovakvu mogućnost.