Autor: Informer.rs

01.03.2022.

09:18

Foto: Reuters

Sport

LEGENDA DIŽE SRBINA U NEBESA: Vlahović može da postigne gol kad god poželi!

Juventus je za Dušana Vlahovića platio oko 80 miliona evra, a srpski napadač se već isplaćuje. Pokazao je to nedavno protiv Empolija sa dva gola zbog čega su ga uporedili sa Kristijanom Ronaldom. Sa tom pobedom i tri važna boda se "Stara dama" ponovo uključla u borbu za Skudeto. 

Na pitanje da li Juventus može do titule, Di Kanio kaže:

Informer

 

- Da i ne. Da, zato što je Vlahović tamo. Ne, jer im protivnici stvaraju tri šanse za pet minuta. Oni su tim koji ne treba da igra u raznim kupovima. Imaju polufinale Kupa Italije, pa revanš Lige šampiona sa Viljarealom. Napoli ima prednost -  rekao je Di Kanio za "Skaj sport".

Nastavio je da sipa komplimente na račun Vlahovića.

- Našli su igrača koji rešava probleme i koji donosi prevagu. Ponavljam, bitna stavka je to što igraju te Kup utakmice i na tome gube energiju. Juve trenutno igra 'čekalicu'. Stoje na svojoj polovini i onda čekaju da Vlahović da gol, jer on to može da uradi kad god poželi. Trenutno igraju jednostavniji fudbal od Intera i Milana - zaključio je Di Kanio.

Informer

Paolo di Kanio

Di Kanio je u karijeri nosio dresove Lacija, Juventusa, Napolija, Milana, Seltika, Šefild Vednzdeja, Vest Hema, Čarltona i Ćisko Rome. Oprobao se i u ulozi trenera, vodio je Svindon i Sanderlend, ali se nije dugo zadržao na tom poslu.