Autor: Informer.rs

02.03.2022.

10:05

Foto: Starsportphoto

Sport

TO SE ČEKALO! Oglasio se Lalatović posle SKANALDA u Novom Pazaru! Evo šta je REKAO!

Fudbaleri Radničkog 1923 iz Kragujevca savladali su Novi Pazar na gostovanju rezultatom 1:0, u prvom meču 25. kola Superlige, a strelac jedinog gola bio je Nikola Kovačević u 66. minutu.

Derbi začelja na stadionu pored Jošanice ostao je u senci incidenta, koji se dogodio u finišu utakmice. Sve je krenulo od defanzivca Pazaraca Filipa Plavšića koji je uhvatio protivničkog igrača dok je ležao na zemlji, a potom ga bacio, zbog čega je zaradio crveni karton.

Usledili su bučni protesti sa tribina, letele su stolice na terenu, a trener Kragujevčana Nenad Lalatović je na konferenciji za medije pričao o velikom trijumfu.

On je istakao da bi voleo jednog dana da sedi na klupi Pazaraca, istu izjavu je dao i pre nekoliko godina.

– Atmosfera je bila fenomenalna, prava prvenstvena. Meni je žao što će neko od ove dve ekipe ispasti. Ni mi ni vi ne zaslužujemo to, kakvu atmosferu pravite ovde. Da budem iskren, meni je želja da jednog dana radim u ovom klubu, baš zbog ovakve atmosfere, zbog vaših navijača. Da se uprava kluba i grad ujedine, da naprave budžet i da Pazar igra Evropu, ja bih to voleo da se igra sa mnom jednog dana – rekao je Nenad Lalatović posle pobede u Novom Pazaru.