Autor: Informer.rs

02.03.2022.

12:14

Foto: reuters

Sport

OVO ĆE ZANIMATI SVE NA MARAKANI! Rendžers upao u OGROMNE probleme!

Pred ovaj meč menadžer Policajaca Đovani van Bronkhorst suočio se sa ogromnim problemima!

Samo osam dana uoči dolaska Crvene zvezde i prve utakmice osmine finala Lige Evrope, Holanđanin je suočen sa ogromnim kadrovskim problemima!

Policajci, naime, ne mogu da računaju čak na sedmoricu standardnih fudbalera, pa je pitanje u kakvom će se sastavu suprostaviti osmoplasiranom timu Škotske elite.

Najveća glavobolja je izostanak najvećeg pojačanja iz Juventusa i bivšeg veziste Arsenala, Arona Remzija.

Nije samo Velšanin ogroman problem za Van Bronkhorsta! Iz stroja su ispala još šestorica fudbalera, a to su: Filip Helander, Adam Dijalo, Rajan Džek i Stiven Dejvis, dok su od ranije odsutni Janis Hadži i Namdi Ofoboorh.

- Moramo da osvojimo tri boda. Razočarani smo rezultatom od vikenda, pa moramo da reagujemo i pobedimo. Suština je da koristimo šanse koje stvaramo, verujem da ćemo videti razliku. Moramo da budemo nemilosrdniji u ofanzivi - rekao je Đovani van Bronkhorst.

Ono što može da raduje izabranike Dejana Stankovića je da su na Ajbroksu u blagoj rezultatskoj krizi. Rendžers nije pobedio u prethodna dva meča, jer je posle neočekivanog remija na gostovanju Dandi junajtedu (1:1), odigrao šokantnih 2:2 kod kuće sa Madervelom, iako je u poslednjem duelu imao ogromnih 2:0.

To je iskoristio najljući rival Seltik i sa osam uzastopnih trijumfa preuzeo lidersku poziciju.