Autor: Informer.rs

05.03.2022.

17:01

Foto: printscreen

Sport

SRBI ISPISALI ISTORIJU! OSVOJILI TRIPL KRUNU, Flora se NIŠTA nije PITALA!

Sve titule su osvojene pobedama nad ekipom Flore, koja je minule sezone osvojila apsolutno sve!

Drugi put u istoriji kluba da je Levadija ostvarila ovakav uspeh, a najzaslužniji je srpski trener Marko Savić sa svojim saradnicima i igračima iz naše zemlje. Savić je postao heroj kluba i sada se priprema za početak nove sezone i kvalifikacija za Ligu Šampiona.

- Vrlo sam srećan što smo uspeli u svojim ciljevima i osvojili sva tri velika trofeja. Lagao bih kada bih rekao da sam iznenađen i da to nismo očekivali, jer sagledavajući količinu rada i emocija koje smo uložili, ovo je bio jedini realan ishod kompletne sezone koja je ostala iza nas. Prekinuli smo dominaciju Flore i postavili temelje za još veće uspehe u budućnosti-  rekao je Savić.

Informer

 

- Ovo je takođe veliki uspeh kompletnog stručnog štaba koji između ostalog čine moji najbliži saradnici, trener Nikola Mitić i kondicioni trener Uroš Nikolić. Uživamo apsolutno poverenje Uprave kluba i to se vidi kroz rezultate na terenu. Levadija kao klub raste iz dana u dan, posvećujemo pažnju svim segmentima klupskog poslovanja kako bi i u evropskim okvirima dostigli zavidan nivo i mislim da smo na odličnom putu- rekao je Marko Savić koji je pre Levadije predvodio timove u mlađim kategorijama Crvene zvezde, Krasnodara i Voždovca.

U timu su i Milan Mitrović, Marko Putinčanin i Luka Luković. Levadija je već odigrala prvi meč u okviru nove sezone estonskog prvenstva i pobedila ekipu Kaleva iz Talina rezultatom 5:1.