Autor: Informer.rs

06.03.2022.

10:23

Foto: printscreen instagram

Sport

VELIKA TRAGEDIJA! Ubila se fudbalerka, imala je samo 22 godine!

Kejti Mejer, koja je imala samo 22 godine, pronađena je mrtva u svojoj sobi u studentskom domu, a o razlozima zbog kojih je sebi oduzela život za sada se samo nagađa. Njeni roditelji su se obratili javnosti i možda otkrili šta je razlog za taj njen postupak.

Kako su Đina i Stiv Mejer otkrili javnost, koledž Stenford je nedavno pokrenuo postupak protiv Kejti zbog njene umešanosti u jedan incident.

Talentovana golmanka pomogla je prijateljici koja je bila fizički napadnuta, a njeni roditelji smatraju da je potencijalna kazna koju je mogla da dobije na koledžu razlog da izvrši samoubistvo!

- Izvršila je samoubistvo. Poslednjih nekoliko dana za nas kao roditelje su kao noćna mora iz koje ne možemo da se probudimo. Užasno je, a mislim da nas još nije stvarno pogodilo. U šoku smo - istakla je Đina Mejer.

Porodica još nije videla mejl koji je Kejti dobila, ali znaju da joj je Stenford i prethodnih meseci slao mejlove istim povodom. Za sada im to deluje kao jedini razlog da se fudbalerka
ubije nekoliko meseci pre završetka koledža.

Stenford za sada nije izdavao saopštenja o disciplinskom postupku koji je pokrenut, a kako se čini iz njegove reakcije, to neće uraditi ni u bliskoj budućnosti.

Tagovi:
Fudbal samoubistvo sport fudbalerka Kejti Mejer