Autor: Informer.rs

09.03.2022.

13:15

Foto: Starsportphoto

Sport

GROBARI SU ČUDO NEVIĐENO! Danko Lazović očekuje spektakl na tribinama protiv Fejenorda!

Bivši fudbaler oba kluba Danko Lazović u razgovoru za sportski žurnal osvrnuo se prognozu rezultata, kao i trenersko umeće Aleksandra Stanojevića. 

Sale Stanojević radi odličan posao. Partizan od početka sezone pokazuje enorman takmičarski kvalitet. S druge strane, Fejenord je tipičan predstavnik holandske škole, sa veoma kvalitetnim igračima i cenjenim trenerom Arneom Slotom. Upravo sudar dvojice izvanrednih stručnjaka doprineće dodatnoj draži dvomeča. Šanse za prolaz sveo bih na pola-pola, uz nadanje u eventualno Saletovo iznenađenje odgovornom i u odbrani čvrstom igrom, potom brzinom u napadu. Momci umeju da igraju pod pritiskom, takmičarski, što budi nadu i opušta uoči revanša - rekao je Lazović.

Informer

 

Ono što će biti vrlo bitan faktor u obe utakmice su i navijači oba kluba. I jedni i druge mnogo vole svoje timove, pa će tako na tribinama biti predivna atmosfera.

- Grobari su čudo, neviđeno. Zato i očekujem spektakl na tribinama, obe navijačke grupe istinski vole i fanatično bodre klub.

Vruće će biti u Roterdamu, jer su pristalice tog kluba poznate po bučnom navijanju, ali nije samo to što čini ovaj stadion specifičnim.

-  De Kajp je za mene najlepši stadion u Evropi. Akustičan i sa dušom i sa teško opisivom vezom između odanih navijača i tima. Veliki respekt nema šta - zaključio je Lazović za Žurnal.