Autor: Informer.rs

09.03.2022.

19:46

Foto:

Sport

FEJENORD U PROBLEMIMA! Bez OVE DVOJICE fudbalera NAPADA Partizan!

Fudbaleri Partizana u četvrtak (18.45) dočekuju Fejenordom u prvom susretu osmine finala Lige konferencija.

Pred ovaj meč, šef struke Holanđana Arne Slot govorio je o ambicijama u predstojećem duelu. Na početku izlaganja, trener kluba sa "Tiganja" objasnio je da najveću pažnju njegov tim mora da obrati na Kvinsija Meniga, koji se dokazao u Erediviziji, nastupajući za Ajaks, Cvole i Tvente.

- Reč je o odličnom igraču, imao sam prilike da se sretne sa njim, igrao je u raznim holandskim timovima, dobar je napadač i postiže rezultate, nije ni lako za svakog holandskog igrača da ode u inostranstvo i bude u tako važnoj poziciji, od njega se može dosta očekivati - rekao je Slot.

Informer

 

Treneru Fejenorda je za pripremu meča sa Parnim valjkom mnogo pomogao Marino Pušić, koji ima bosansko-hercegovačko državljanstvo.

- Marino Pušić nam uvek pomaže i inače nam je pomagao, kao i u AZ Alkmaru, ima iskustva i bio je deo tima Crvene zvezde kada su igrali Ligu šampiona. Sada je takođe dosta pomogao.

Šef struke Holanđana otkriva da nekoliko igrača neće biti u konkurenciji za meču Humskoj.

- Dva igrača ne mogu da igraju, a jedan igrač nije još dovoljno istreniran, pitanje je da li će moći da igra... Brajan Lense i Patrik Valemark su ti koji su pod znakom pitanja.

Kapiten Fejenorda Jens Tornstra naglašava da nije siguran da bi ga remi zadovoljio.

- Pa, ne znam da li bih bio zadovoljan, sutra ćemo da vidimo kako će se stvari odvijati, ali je prednost što je revanš na našem terenu. Ne možemo da predvidimo ishod utakmice - istakao je Jens Tornstra.