Autor: Informer.rs

10.03.2022.

07:35

Foto: AP/Photo

Sport

SKANDAL U LIGI ŠAMPIONA! Bruka, gazda PSŽ upao u svlačionicu, URLAO NA SUDIJE, lomio sve pred sobom...

Posle poraza izbio je skandal u Madridu.

PSŽ je bio u sjajnoj situaciji, imao je pobedu iz prvog duela i vođstvo u revanšu, ali je sve planove srušio het-trikom Karim Benzema u drugom delu igre. 

Nakon slavlje Real, kako prenose mediji, vlasnik "svetaca" Naser Al Kelaifi bio je toliko besan na sudijsku trojku da je ušao u njihovu svlačionicu.

Španski mediji prenose da je čelnik pariskog kluba takođe počeo da lomi inventar, a sve je ispratila UEFA koja je od Madriđana zatražila snimke kako bi utvrdila sve događaje nakon susreta.

Informer

 

Bio je nezadovoljan odlukama sudija kada je Benzema postigao prvi gol. Prvi čovek PSŽ smatra da je golman Đanluiđi Donaruma bio fauliran. Naime, španska Marka piše da je Al Kelaifi išao kod sudija i da je svlačionicu napustio crven u licu, a da je posle toga otišao kod delegata. 

Takođe, As u tekstu navodi da je Naser Al Kelaifi jurio po hodnicima tražeći sudiju Danija Makelija iz Holandije, kada nije uspeo da ga nađe uleteo je u kancelarije zaposlenih u Realu. Navodno je incident snimio jedan od zaposlenih, a Al Kelaifi mu je izbio telefon iz ruke urlajući da će ga ubiti.  Al Kelaifija sa stadiona otpratio telohranitelj kako bi bio sprečen još veći incident.

Bonus video