Autor: Informer.rs

10.03.2022.

09:27

Foto: Starsportphoto

Sport

OVAKO MOŽETE DA ZARADITE NA PARTIZANU! Svetski bukmejkeri potcenili crno-bele protiv Holanđana!

Uprkos dobrim igrama tokom cele sezone, kao i impozantnom uspehu na evropskom podijumu, svetski bukmejkeri su potcenili Partizan.

Vodeće kladionice danas daju kvotu od čak 3,75 na crno-bele, pa će tako oni koji budu uložili hiljadu dinara na domaćina moći svoj ulog skoro da učetvorostruče.

Informer

 

Fejenord u Beograd dolazi nakon dva neuspeha u prvenstvu, gde su remizirali sa Groningenom i izgubili od Az Alkmara. Uprkos statistici, koeficijent na tim iz Roterdama je premalih 2,15, a da stvar bude još luđa, kvota je u padu i očekuje se da tokom dana ona bude još manja. Kvota da će meč biti okončan bez pobendika kreće se od 3.10 do 3.32. 

Ipak, to očigledno previše ne zabrinjava tabor crno-belih. Izabranici Aleksandra Stanojevića igraju odličan fudbal cele sezone, a tome svedoče i izjave fudbalera Partizana

- Priliku vidimo pred našim navijačima, svaka pobeda bilo 1:0, 2:0  ili 2:1 bila bi nam vredna pred revanš. Očekujem krcat stadion i kvalitetno pripremljen teren, oni igraju ofanzivan i brz fudbal, ali ni mi nećemo odustajati od našeg stila igre. Šansu vidim u prekidima, nebitno ko će postići pogodak, svi se radujemo njemu, tu se jasno vidi naš timski duh - izjavio je reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Revanš meč na programu je narednog četvrtka od 21 sat u Roterdamu.