Autor: Informer.rs

10.03.2022.

11:48

Foto: Reuters

Sport

POTPUNI KOLAPS U PARIZU! Umalo se potukli Nejmar i Donaruma, igrači ih jedva smirili

Pored het trika sjajnog Benzeme, meč je definitivno obeležio i raspad sistema u redovima Parižana.

Nakon upada u sudijsku svlačionicu i pretnji delagatima i lomljenje inventara vlasnika PSŽ-a Nasera Al Kalaifija u oko upada i veliki sukob Nejmara i Donarume. Golman i napadač "svetaca" sukobili su se zbog velikig grešaka u završenoj utakmici zbog kojih je PSŽ ispao.

Informer

 

Brazilac je zamerio mladom Italijanu veliku grešku tokom prvog pogotka, kada je ovaj izgubio loptu i poklonio gol svecima.

Bivši golman Milana nije ostao imun na provokacije Nejmara, pa mu je na isti način uzvratio, rekavši da je direktan krivac za drugi primljeni gol, kada je izgubio loptu.

Sukobi nisu bili samo na rečima, već je umalo došlo i do tuče, pa su tako strasti morali da smiruju ostali fudbaleri, prenose mediji. Srećom po Parižane, titula u Francuskoj je već osigurana, jer je pitanje kako bi se ovaj "cirkus" odrazio na dalje mečeve Parižana.

Narednu utakmicu i priliku za iskupljenje pred svojim navijačima PSŽ ima u nedelju od 13 časova, kada igraju protiv "fenjeraša" Bordoa.

Informer

 

Madriđane čeka još puno posla do osvojene titule u Španiji, a narednu utakmicu odigraće na teškom gostovanju Majorki u ponedeljak od 21 sat.