Autor: Informer.rs

10.03.2022.

23:43

Foto: Starsportphoto

Sport

GOSPODSKI GEST VAN BRONKHORSTA PREMA ZVEZDI! Evo šta je REKAO posle pobede na Ajbroksu!

Menadžer škotskog šampiona, uprkos ubedljivoj pobedi, bio je veoma oprezan pred revanš, znajući kakva atmosfera čeka njegov tim na Marakani.

- Igrali smo protiv novog tima i novog kluba. Mislim da su oni zaista jaki, kao što sam ranije rekao. Oni su ovde sa razlogom. Srećan sam zbog rezultata koji smo ostvarili, ali, još uvek nije gotovo. Možemo biti srećni sa učinkom,  ali sledeće nedelje moramo da budemo tamo. Atmosfera koju oni imaju u Beogradu je slična ovoj koju imamo ovde. Moramo da budemo spremni. Trebalo bi da se pripremimo za Dandi u nedelju, a onda u ponedeljak bi trebalo da mislimo ponovo o Crvenoj zvezdi - istakao je Van Bronhorst i dodao:

- Kada pobediš 3:0 u Evropi, ne viđate to često, jer nema toliko golova u vom takmičenju. kada postignete tri pogotka protiv tima kakva je Crvena zvezda, to jeste dobar učinak, ali tek smo na pola puta. Mi idemo tamo sledeće nedelje i imamo veliku šansu da odemo u sledeću rundu. Sve kreće iz početka - istakao je holandski stručnjak na klupi Rendžersa.