Autor: Informer.rs

11.03.2022.

10:05

Foto: Starsportphoto

Sport

PREVIŠE SMO MISLILI NA SUPERLIGU! Crno-beli otkrili uzroke TEŠKOG poraza!

Kapiten Izraelske reprezentacije i čovek od koga u mnogome zavisi igra Partizana Bibras Natho pričao je klupski sajt Partizana o povredi i predstojećim izazovima.

Dobro je počeo Natho, postigao prvi gol, međutim odmah je usledila povreda zbog koje je morao da izađe iz igre, što je tešku utakmicu učinilo još težom za Partizan.

Informer

 

-Da, izuzetno teška utakmica! Znali smo da ćemo igrati protiv holandskog tima koji je veoma dobar u napadu i da će nam to biti problem. Nismo igrali najbolje, ali ovo je fudbal i moramo se pripremiti za sledeću veoma važnu utakmicu u nedelju.

Svaki put kada je Partizan davao golove nakon  nekih pet minuta i Fajenord je stizao do pogodaka.

-Da,to se desilo dva puta. Holandski tim je dobar u napadu i imaju dobre vezne igrače i napadače. Mi moramo poraditi na našim greškama koje smo napravili danas. Naš trener će sesti sa nama i probaćemo da nakon analize popravimo to, ali najbitnije je da se spremimo za utakmicu u nedelju. Više se radilo o mentalitetu. Možda to što ne volimo pritisak tokom celog meča, a možda i mi nismo bili baš fokusirani i previše smo razmisljali o Superligi. Ne znam, ali nismo najbolje odigrali.

Informer