Autor: Informer.rs

11.03.2022.

14:09

Foto: Reuters

Sport

RASPAD SISTEMA U PARI SEN ŽERMENU! Šeici TERAJU Nejmara iz kluba! Već se ZNA gde nastavlja KARIJERU!

Šokantan poraz na "Bernabeu" od Reala i ispadaje već u osmini finala Lige šampiona naterala je čelnike Pari sen Žermena da povuku radikalne poteze, a dobro obavešteni novinar Roman Molina prenosi da su na Parku prinčeva odlučni da se na leto odreknu Nejmara.

Sveci su vodili sa 2:0 protiv Madriđana, u ukupnom skoru, posle sat vremena igre u revanšu na stadionu Reala, ali je Karim Benzema het-trikom zario "nož u srce" svojih Francuza i izbacio ih iz Evrope.

Ako se zna da su bogati šeici u PSŽ uložili 1,5 milijardi evra od preuzimanja kluba, angažovali najveće zvezde poput Mbapea, Nejmara i Mesija, ne žaleći sredstva da bi osvojili Ligu šampiona, ali sve im je bilo uzalud.

Pomenuti Molina obično zazire duboko u probleme Parižana i objavljuje ono što bi se možda i prećutalo, a sada je lansirao vest da su vlasnici PSŽ-a nezadovoljni Nejmarom i da žele da ga prodaju na kraju sezone!

Brazilac nije opravdao očekivanja, mada je već pet godina u "gradu svetlosti". PSŽ je spreman da ga proda ispod njegove tržišne vrednosti, pošto i dalje drži rekord jednog transfera, kada je pre pet godina plaćen astronomskih 222.000.000 evra 2017. godine.

Da nije reč o izmišljenoj informaciji, svedoči činjenica da je Nejmar jesenas prošle godine priznao da bi mogao da završi karijeru posle Svetskog prvenstva u Kataru .

– Ne znam jesam li iznutra dovoljno jak da se i dalje bavim fudbalom – rekao je tada Brazilac.

Kao naredna njegova destinacija pominje se MLS liga i selidba u SAD.

– Voleo bih tamo da igram bar jednu sezonu. Njihova prvenstva kratko traju, pa bih imao tri-četiri meseca odmora – istakao je svojevremeno Nejmar.

Ugovor brazilskog napadača sa aktualnim liderom francuske lige ističe u junu 2025. Do sada je na 135 utakmica za PSŽ postigao 91 gol, uz 57 asistencija, a sada se nalazi pred odlaskom iz Pariza.

Prethodnih dana se pisalo se o njegovoj tuči sa golmanom Donarumom u svlačionici posle poraza od Reala u Madridu, međutim, Nejmar se odmah oglasio i sve demantovao.