Autor: Informer.rs

11.03.2022.

17:48

Foto: Reuters

Sport

VLAHOVIĆ ODUŠEVIO ALEGRIJA, ALI MOŽE I MORA BOLJE! Srbin ZVEZDA u Juventusu, Dibala pao u DRUGI PLAN!

Stigao je Dušan Vlahović kao kapitalno pojačanje u tabor Juventusa, a odmah pošto je zadužio crno-beli dres srpski napadač nastavio je da pogađa mreže u Italiji. Zadovoljan je Masimilijano Alegri dosadašnjim igrama snažnog golgetera, ali je svestan da ima još mnogo prostora za unapređenje. 

Iako je Vlahović na pet mečeva postigao tri gola u Torinu očekuju da bude još bolji i korisniji. Upravo zbog toga, Masimilijano Alegri se potrudio da mu putem novina udeli savet kako bi što pre napredovao. 

- Srećan sam sa Dušanom Vlahivićem, jer mu nije bilo lako da dođe u Juve i igra na ovakav način, svaka tri dana. On radi veoma dobro i kao i svako mora još da se unapredi. Kao cilj treba da zacrta to da bude pametniji u igri i da troši manje energije - rekao je Maks Alegri. 

Informer

Sa druge strane, italijanski trener ima problema sa Paulo Dibalom. Argentinac odbija da produži novi ugovor i sve su prilike da će na kraju sezone bez obeštećenja napustiti Torino. 

- Paulo ima 29 godina i profesionalac je. Kao i svaki drugi igrač on mora da pregovara o produženju ugovora. Mora da izađe na teren i pruži sve od sebe. Ne treba mu ništa drugo. Trenutno se oporavlja od povrede, potrean je i ekipi i meni. On je tehničar koji nam daje kvalitet. Trebaju mi svi igrači, treba mi i Paulo. Nadam se da će se vratiti u sredu. Oseća se bolje, mogao bi da bude na raspolaganju za Ligu šampiona, kao i Bonući. Procene ćemo napraviti u nedelju, dan posle utakmice - istakao je trener Juventusa. 

Stara dama u subotu gostuje Sampdoriji od 18 časova, a u sredu će dočekati Viljareal u okviru revanš meča osmine finala Lige šampiona. Prvi meč protiv Žute podmornice završen je bez pobednika 1:1, a jedini gol na meču postigao je upravo Dušan Vlahović.