Autor: Informer.rs

17.03.2022.

22:41

Foto: printscreen/reuters

Sport

RUSKI OLIGARH U VEZI ZA UKRAJINKOM! Abramovič voli tri decenije mlađu lepoticu!

Najveću bol svakako će mu prirediti prodaja fudbalskog kluba Čelzi, njegove omiljene igračke. Uprkos svemu tome on je spas pronašao u tri decenije mlađoj devojci Aleksandri Korendjuk, televizijskoj ličnosti, ukrajinskog porekla!

Ruski oligarh trenutno ima 55 godina, dok je ova lepotica 29 godina mlađa. Aleksandra se proslavila u ruskoj tv emisiji "Svi me ljutite", gde je stekla zavidnu popularnost.

Ovu vest plasirala je ruska novinarka Božena Rinska, koja je svojevremeno otkrila vest da se Abramovič ženi sa Dašom Žukovom, s kojom je bio u braku između 2008. i 2018. godine.

Reč je o vrlo pouzdanom insajderu, pa ostaje još samo da se vidi kako će ruska javnost reagovati kada vide da je Roman u vezi sa Ukrajinkom, zemljom sa kojom je Rusija u ratu.

Ruski oligarh bio je oženjen tri puta: sa Olgom Lisovom, Irinom Malandinom i Darijom Žukovom. Malandina je Romanu rodila petoro dece: Anu (1992), Arkadija (1993), Sofiju (1995), Arinu (2001) i Ilju (2003), a Žukova dva sina: Arona Aleksandra (2009) i Leja (2013).

Pre pet godina Roman i Darija su se razveli. Otada je bogati Rus sam, a pre nekoliko dana list "The Sun" objavio je priču da se zabavlja sa izvesnom Aleksandrom Korendjuk (26).