Autor: Informer.rs

17.03.2022.

15:08

Foto:

Sport

ŠOK U POGBINOJ VILI! Razbojnici opljačkali kuću fudbalera, dok su bebe spavale u sobi!

Fudbaler Junajteda Pol Pogba, objavio je na društvenim mrežama da je u utorak uveče njegova porodica preživela pravu dramu.

Dok je Francuz igrao meč osmine finala Lige šampiona u njegovu kuću su upali lopovi i opljačkali ga. Ipak, najcrnje od svega bilo je to, što su u trenutku pljačke u kući spavala Pogbina deca, koja su to veče ostala sama pošto se i Pogbina supruga nalazila na spomenutoj utakmici.

Informer

 

Na svu sreću deca su ostala netaknuta da spavaju dok su razbojnici odradili svoje, ali je zato Pogba doživeo pravi šok kada je shvatio da su njegove bebe u jednom momentu ostale na milost i nemilost lopovima.

- Prošle noći se desila najveća noćna mora moje porodice pošto su obijači upali u našu kuću dok su nam bebe spavale. Lopovi su tu bili manje od pet minuta, ali dok su to radili uzeli su nam nešto važnije od bilo čega što smo imali u kući. Sigurnost i bezbednost - napisao je Pol Pogba na svojim profilima na društvenim mrežama.

Informer

 

Lopovi su znali da niko od starijih nije u kući i zbog toga su odlučili da upadnu u porodični dom i ukradu dragocenosti.

- Ovo se desilo tokom poslednjih minuta sinoćnjeg meča kada su znali da nismo kod kuće. Kada smo čuli šta se zbilo moja supruga i ja smo požurili kući da vidimo da li su nam deca sigurna i nepovređena. Kao otac nema goreg osećaja na svetu nego kada nisi tu da zaštitiš svoju decu i nadam se da se niko nikada neće osećati kao ja sinoć. Zbog svega toga nudim nagradu svakom ko nam pomogne da pronađemo provalnike - napisao je Pogba 

On je ostavio mejl na koji mu se mogu javiti ljudi sa informacijama o pljačkašima.

Nakon utakmice čim je saznao da mu je kuća opljačkana, pokupio je svoju suprugu i brzo pohitao ka kući, pojma nemajući šta se dešava sa njegovim bebama, od kojih je jedna imala tri godine, a druga samo jednu.