Autor: Informer.rs

19.03.2022.

08:49

Foto: printscreen

Sport

KRENULO JE! Osipa se Čelsi! Jedna od zvezda tima ide kod Vlahovića!

Dileme više nema! Defanzivac Čelsija će se na kraju sezone, po isteku ugovora, preseliti u Torino gde će zadužiti dres Juventusa.

Prema trvrdnjama Gazete nemački štoper i Stara dama postigli dogovor i on će uoči početka naredne sezone zadužiti crno-beli dres.

Informer

 

Podsetimo, otkako je Velika Britanija uvela sankcije Romanu Abramoviču zbog bliskih veza sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, sva njegova imovina na Ostrvu je zamrznuta, a zbog svega je funkcionisanje Čelsija ozbiljno otežano.

Već od ranije je poznato da Čelsi neće moći da kupuje nove igrače, ali ni da produži ugovore sa onima koji su već u klubu. I Antonio Ridiger je to rešio da iskoristi, pa će na leto kao slobodan igrač otići u torinski klub. U vezu sa defanzivcem premijerligaša iz Londona dovodila se i Barselona, međutim kako stvari stoje umesto u Španiji Nemac će karijeru nastaviti na Apeninskom poluostrvu.

On je na Stamford Bridž stigao upravo iz Italije leta 2017. godine kada je za njegovu slobodu Romi plaćeno 35.000.000 evra. Igrao je i za Štutgart, a u dresu Čelsija do sada je upisao 190 utakmica!