Autor: Informer.rs

19.03.2022.

17:49

Foto: reuters

Sport

MIHAJLOVIĆ VIŠE NEĆE DA ĆUTI! Oglasio se SINIŠA - SVAKO ima svoju stranu istine!

Veliku prašinu podigla je informacija da Siniša Mihajlović želi iz Bolonje. Srpski trener je navodno nezadovoljan načinom na koji Đuzepe Saputo vodi klub, a kao glavni razlog navodi se manjak ambicija. Navodno je srpski stručnjak želeo još nekoliko pojačanja tokom zime, nije ih dobio i to ga je iznerviralo.

Ugovor Mihajlovića u Bolonji drži do 2023. godine, ali će po svemu sudeći Srbin klub napustiti godinu dana pre isteka saradnje. O svemu tome je iskusni strateg govorio na konferenciji uoči meča sa Atalantom. 

- Još uvek nisam razgovarao sa predsednikom Saputom. Pričaćemo posle današnjeg treninga. Svako ima svoju istinu, jednu imam ja, drugi imaju nekoliko. Svako vidi stvari na neki svoj način - rekao je Mihajlović. 

Istakao je srpski trener da je zadovoljan u Bolonji, te da bi voleo da ostane tu, ali da to nije tako "jednostavno". 

- Ovde mi je lepo. Nisam u Bolonji zato što imam dobru platu, već zato što želim da se zabavim i zato što imam ambicije. Uvek sam iskren, ono šta mislim to i kažem, bilo da je dobro ili loše - jasan je srpski trener. 

Informer

Do kraja sezone ostalo je deset utakmica, a Bolonja je bliža borbi za opstanak nego izlasku u Evropu. 

- Važno je da završimo kako treba, probaćemo da osvojimo što veći broj poena, ali u isto vreme ćemo dati i šansu nekim mladim igračima. Voleo bih da u završnici sezone vidim tim koji želi da napreduje, koji je željan uspeha i koji će pokazati karakter i biti borben - zaključio je Siniša Mihajlović.