Autor: Informer.rs

19.03.2022.

22:29

Foto: Starsportphoto©

Sport

EKIPA PRED RASPADOM! Kapiten ZAVRŠAVA transfer u KINU!

Otišao je Slavoljub Đorđević, ali su problemi itekako osatli. Dragan Radojičić nije uspeo da napravi "čudo" preko noći, a Vojvodina je u derbiju kola poražena od Čukaričkog te joj do kraja sezone ostaje grčevita borba za četvrto mesto i izlazak u Evropu. 

Mogli bi Novosađani da budu značajno oslabljeni u narednom periodu budući da je trener Stare dame potvrdio da Nemanja Čović završava transfer u Kinu. 

- Mislim da smo večeras zaslužili barem nerešen rezultat, uz dužno poštovanje prema ekipi Čukaričkog. Presudio je na kraju njihov kvalitet, ali ostaje žal za dobrim prilikama koje nismo realizovali. Jednostavno nismo imali sreće, nismo uspeli da postignemo gol sa pola metra... Veliki problem je bio i to što nismo mogli da računamo na nekoliko igrača. Jako je teško kad vam par sati pred utakmicu jave da se Simić razboleo. Takođe nismo mogli da računamo ni na Čovića. Nisam hteo da sa njim rizikujem jer završava transfer u Kinu, a meni je važna njegova egzistencija i egzistencija njegove porodice. Pored toga tri igrača bila su suspendovana zbog žutih kartona. Mnogo je teško kad tako krene da se niže maler za malerom - poručio je Radojičić. 

"Mozzart sport" prenosi da je reč o klubu iz drugog ranga tamošnjeg takmičenja.