Autor: Informer.rs

22.03.2022.

16:28

Foto:

Sport

NESTVARNO! Milinković seo na klupu ČETVRTOG kluba za manje od godinu dana!

Pre petnaestak dana  Ivan Stefanović je kao trener Napretku doneo bod Kruševljanima protiv Partizana u Beogradu i remijem bez golova direktno uticao da se trka za titulu šampiona Superlige Srbije dodatno zakuva.

Međutim kako je "vek" trenera na klupi sve kraći i ne čudi da su čelni ljudi Napretka jedva dočekali kiks kako bi i oni napravili još jednu "recku".

Informer

 

U maj prošle godine kada je Zoran "Kiza" Milinković napustio kormilo Kolubare verovatno nije očekivao da će da promeni još tri sredine i da vodi četiri kluba za manje od godinu dana! 

Nakon što je napustio Kolubaru, krajem jula je preuzeo kormilo banjalučkog Borca.

Nepunih 20  dana je bio u Banjaluci,  a 18. avgusta došlo do sporazumnog raskida saradnje, a na jesen je seo na klupu  Radničkog iz Kragujevca! Bio je 15. novembra 2021. godine, a već početkom februara je morao da napusti klub zbog loših rezultata!

Informer

 

Milinković je ipak danas postavljen za novog šefa struke kruševačkog Napretka i pokušaće ovaj klub da uvede u evropske kvalifikacije do kraja prolećnog dela sezone. Kruševljani u preostala dva kola pred plej-of, gostuju Novom Pazaru i dočekuju Metalac.