Autor: Informer.rs

23.03.2022.

21:09

Foto: Tanjug/AP

Sport

VIDIĆU JE MESTO U KUĆI SLAVNIH! Srbin ima PAKLENU konkurenciju, sve LEGENDA do LEGENDE!

Ostavio je Nemanja Vidić dubok trag u Mančester junajtedu i ostao upamćen kao jedan od najboljih štopera koje je Premijer liga ikada imala! Iz tog razloga ne čudi da se ime bivšeg kapitena Crvenih đavola našlo na spisku za ulazak u Kuću slavnih 2022. godine!

Najjača fudbalska liga je tek 2020. godine osnovala Kuću slavnih, a Nemanja Vidić bi vrlo brzo mogao da bude član iste. Ipak, neće legendarnom srpskom fudbaleru biti lako da se nađe u probranom društvu budući da je konkurencija paklena. 

Toni Adams, Serhio Aguero, Sol Kembel, Petr Čeh, Endrju Kol, Ešli Kol, Didije Drogba, Patris Evra, Les Ferdinand, Rio Ferdinand, Robi Fauler, Vensan Kompani, Mat Le Tisije, Geri Nevil, Majkl Oven, Piter Šmajhel, Pol Skols, Tedi Šeringem, Džon Teri, Jaja Ture, Rud van Nistelroj, Robin van Persi, Edvin van der Sar i Jan Rajt, nominovani su pored Nemanje Vidića. 

Podsećamo, u kući slavnih su do sada Alan Širer, TJeri Anri, Erik Kantona, Roj Kin, Frenk Lampard, Denis Berkamp, Stiven Džerard i Dejvid Bekam, a od skoro su im se pridružili Vejn Runi i Patrik Vijera.