Autor: Informer.rs

23.03.2022.

22:47

Foto:

Sport

PLAVCI PALE VATRU - Azar se vraća u Čelsi!? (FOTO)

Stigao je Eden Azar kao kapitalno pojačanje i zamena za Kristijana Ronalda u Real Madrid. Ipak, Belgijanac od dolaska na Santijago Bernabeu ima ogromnih problema sa povredama i kako stvari stoje Blankosi ga više "neće čekati". 

Već nedeljama se šuška da je Azar nezadovoljan u Madridu i sve je izvesnije da će se već na leto Belgijanac i Real rastati. Azar ima ogromna primanja u Madridu i Real će želeti da se reši njegovog ugovora koji važi do 2024. godine. Sve to "iz zasede" vreba Čelsi. 

Kako prenose britanski mediji, Čelsi je i više nego raspoložen da vrati Edena Azara. Tamošnja štampa bruji već neko vreme o tome, a Plavci su svojim objavama dodatno zapalili društvene mreže. Naime, Čelsi je na svom Instagram profilu objavio Azarovu fotografiju u plavom dresu uz komentar "Brilijantnost kroz godine! Koji vam je omiljeni momenat Edena Azara?". 

Upravo to je izazvalo mnogo reakcija na društvenim mrežama. Plavci su oduševljeni i žele da vide svog miljenika u dresu Čelsija, dok navijači Reala nezadovoljni Azarovim igrama jedva čekaju da mu vide leđe. 

Podsećamo, Azar je u Real prešao upravo iz Čelsija u transferu teškom 115.000.000 evra. Nema šanse da Blankosi vrate uloženo, pa čak i ukoliko dobiju upola manje novca imaju razloga za zadovoljstvo!