Autor: Informer.rs

24.03.2022.

22:19

Foto: Starsportphoto©

Sport

IZ MOG UGLA - RUTINSKI! Piksi ZADOVOLJAN pobedom SRBIJE!

Srbija je do pobede došla autogolom Žolta Nađa u 35. minutu. Prethodno je Aleksandar Mitrović pogodio prečku, a lopta se zatim na gol liniji odbila do Nađa, koji nije uspeo da interveniše pred svojim golom.

- Odigrali smo veoma dobro, veoma ozbiljno, nismo nijednog momenta pomislili da potcenimo Mađarsku ili da smo došli ovde u šetnju. Jednostavno, igrači su dali, pa ne baš maksimum, ali ono što smo tražili. Jedna rutinska pobeda, bilo je prelepih akcija. Napravili smo i maksimalan broj izmena, svi su osetili travu ovog prelepog stadiona - izjavio je Stojković nakon meča za "Sportklub". 

Iako Srbija nije dominirala u Budimpešti, upisana je nova pobeda, a selektor je nakon meča bio zadovoljan izdanjem naše reprezentacije. 

- Iz mog ugla, mislim da je rutinska pobeda. Mogla je da bude izražena i sa većim brojem golova. Rezultat nije toliko bitan koliko utisak i shvatanje igre koju želimo da razvijemo u narednom periodu - jasan je selektor Orlova. 

Informer

U drugom poluvremenu je Dragan Stojković Piksi rotirao igrače na pozicijama koje nisu tipične, a Aleksa Terzić završio je meč kao štoper iako je levi bek. 

- Bilo je prinudnih izmena, koje su tražili igrači zbog prethodnog neigranja. Nismo želeli ništa da rizikujemo, jer za četiri dana imamo ponovu utakmicu. I momci s klupe su ostavili dobar utisak - podvukao je Dragan Stojković Piksi.