Autor: Informer.rs

25.03.2022.

12:01

Foto: Tanjug

Sport

KAKAV KRAJ! Promašeni penal i odlazak u penziju!

Nerealizovani jedanaesterac imao je dvostruku težinu za vremešnog Turčina, jer je on odlučio da nakon toga ode u reprezentativnu penziju. Burak Jilmaz, iskusni napadač Lila, poslao je sa bele tačke loptu na tribine. Turskoj je ugasio šansu da se nađe na Mundijalu u Kataru, a sebe je automatski posle meča penzionisao, kada je reprezentacija u pitanju.

- Kada smo izborili penal, rekao sam sebi da je to siguran gol. Počeo sam da razmišljam o onom što dolazi posle penala. Nisam ni pomislio da bih mogao da promašim i potpuno sam razočaran posle svega. Žao mi je. Sanjaću svake noći u ostatku svog života kako dajem ovaj penal- jedva je nalazio reči Jilmaz posle utakmice.

Podsetimo, fudbaleri Portugala vodili su 2:0 u toj utakmici, Turci su smanjili sredinom drugog dela na 2:1, a Jilmaz je imao priliku da poravna rezultat u 85. minutu sa bele tačke.

Informer

 

On to nije iskoristio, pa je psihološki pad tima iskoristila Santošova ekipa i u 94. minutu golom Nunjeeša potvrdila odlazak u finale baraža gde ih čekaju Makedonci.