Autor: Informer.rs

25.03.2022.

14:05

Foto: printscreen

Sport

ŽENA BIVŠEG IGRAČA PARTIZANA MAMILA POGLEDE U PALERMU! Prelepa navijačica blistala dok je skoro ceo stadion tugovao! (FOTO)

Gotovo minimalne šanse davane su Severnoj Makedoniji pre početka baraža za odlazak na Svetsko prvenstvo, ali...

Četa Blagoja Milevskog režirala je čudo budući da su u Palermu savladali prvaka Evrope - Italiju - sa 1:0 i tako izborili finale, a Azure eliminisali sa Mundijala!  Oko 2.000 navijača bilo je na stadionu na Siciliji, a među njima je bila i prelepa supruga nekadašnjeg fudbalera Partizana, Stefana Aškovskog, Elena! 

Momak koji je igrao za Teleoptik, kao igrač Partizana išao je po pozajmicama i nastupao za Donji Srem, Napredak, Stromsgodset, Škendiju i Novi Pazar, a trenutno je član rumunskog Sepsija, a protiv Italije je igrao od 58 minuta!

Informer

Da se vratimo na njegovu suprugu, ona je tokom dana kačila brojne slike i iz Italije sa obeležjima Severne Makedonije, a na stadionu je mamila poglede! 

Bila je presrećna zbog pobede u kojoj je učestvovao njen suprug, pevala je, igrala i radovala se sa ostalim Makedoncima!

Informer

Dugo godina brideće obrazi Italijanima koji su na svom terenu ostali bez šanse za odlazak na Mundijal! Cele Apenine utišao  je Trajkovski u 92. minutu i tako poslao Severnu Makedoniju na noge Portugalcima, a pobednik tog duela overiće plasman za Svetsko prvenstvo koje će se održati krajem godine u Kataru.