Autor: Informer.rs

26.03.2022.

11:53

Foto: Tanjug

Sport

HALAND ODBIO FARAONSKI UGOVOR IZ MANČESTERA! Norvežanina NE ZANIMAJU pare - evo gde želi da nastavi karijeru!

Jasno je da će leto pred nama doneti novi fudbalski zemljotres kada jedan od najboljih napadača današnjice Erling Haland napusti Borusiju Dortmund. Norvežanin će od juna biti dostupan zainteresovanim stranama i to po daleko pristupačnijoj ceni, a evropski velikani već su počeli sa ponudama. 

Najnovije informacije iz Španije govore da su klubovi sa velikom platežnom moći već u kontaktu sa Halandovim zvaničnicima. Španski AS navodi da je Norvežanin odbio poslednju ponudu Mančester sitija vrednu otprilike 600.000 evra nedeljne plate, odnosno iznos od 28 do 29 miliona evra godišnje.

Isti izvor ističe da su do konačne odluke došli Halandov otac Inge i agent Mino Rajola, ali da trenutno "ne" nije kraj njihovih pregovora sa Građanima. Ipak, AS javlja da je Norvežanin raspoložen da sasluša ponude iz Real Madrida, te da mu novac neće biti prvi faktor kada bude birao novog poslodavca. 

Informer

Naime, Haland je spreman da prihvati slabiju ponudu Real Madrida, ali nikako zanemarljivu, kako bi obukao dres Blankosa. Šuška se da u celom poslu uticaj ima i sve izvesniji dolazak Kilijana Mbapea na Santijago Bernabeu. 

Marka je ranije pisala da bi operacija dovođenja Halanda, kada se računa obeštećenje za Borusiju, provizija Minu Rajoli, razni bonusi za potpis, te plata igrača, Real Madrid koštala oko 350.000.000 evra!