Autor: Informer.rs

26.03.2022.

13:06

Foto: Tanjug/AP

Sport

VELEOBRT - MESI IPAK NIJE ZAVRŠIO KARIJERU! Argentinac još uvek nije doneo odluku!

Navikao nas je Lionel Mesi u prošlosti da i kada čvrsto reši da se povuče iz reprezentacije to nikada ne bude baš tako. Danas smo pisali o tome budući da je utakmica protiv Venecuele trebala da bude njegova poslednjja u dresu Argentine pred domaćom publikom, ali...

Teško da je iko mogao da očekuje ovako brz preokret. Naime, Lionel Mesi se nakon meča oglasio i istakao da još uvek ne zna kakvu će odluku doneti nakon Svetskog prvenstva u Kataru. 

- Ne znam, razmišljam samo o narednom protivniku, a to je Ekvador. Zatim o pripremnim utakmicama u septembru i oktobru, a posle toga ću u Svetskom prvenstvu. Posle toga, videćemo - rekao je Lionel Mesi. 

Do sada je Mesi igrao na četiri šampionata sveta. Najveći uspeh ostvatio je u Brazilu 2014, kada je Agentina u finalu poražena od Nemačke 1:0. Boginja je jedini trofej koji nedostaje u kolekciji Lionela Mesija.

Podsećamo, danas se od domaćih navijača oprostio Anhel Di Marija koji je na Instagramu objavio da će Mundijal biti njegovo poslednje takmičenje u dresu reprezentacije.