Autor: Informer.rs

26.03.2022.

12:23 >> 12:31

Foto: ap photo

Sport

ŠOK - MIHA PONOVO MORA U BOLNICU! Postoji rizik da se OPAKA BOLEST VRATILA...

Na iznenađenje mnogih Siniša Mihajlović je danas zakazao vanrednu konferenciju za medije, a tokom obraćanja novinarima rekao je stvari zbog kojih se ledi krv u žilama. Naime, legendarni fudbaler je otkrio da još uvek ima zdravstveni problem i da postoji mogućnost da se leukemija, nažalost, vratila. 

- Kao i uvek, igram otvoreno. Poslednjih godina radim duboke analize posle bolesti, ali nakon poslednjih nažalost su se pojavili alarmi da postoji rizik od povratka bolesti. Početkom sledeće nedelje moraću da odsustvujem i biću hospitalizovan. Za razliku od pre dve i po godine, sada znam šta treba da radim, nadam se da je u pitanju kratko vreme, ali ću svakako morati da preskočim neke utakmice - rekao je Mihajlović na konferenciji.

Informer

Kao i uvek Mihajlović je i sada u vedrom tonu govorio o gorućem problemu, ali istakao da neće odustati od borbe protiv opake bolesti. 

- Ovoga puta, da upotrebim fudbalski izraz, neću uklizati u protivnika, ali ću igrati unapred. Ova bolest je veoma hrabra kada se vratila da se suoči sa protivnikom kao što sam ja. Ovo je put mog života. POnekad naiđete na iznenadne rupe, možete da padnete, ali morate da smognete snage da ustanete.