Autor: Informer.rs

26.03.2022.

22:07

Foto:

Sport

MESI NAPRAVIO BURU NA "BOMBONJERI"! On i Rikelme napravili haos jednom slikom!

Selekcija Argentine rutinski jer pobedila Venecuelu sa 3:0, a kapiten reprezentacije je dao treći gol na tom meču. Susret je odigran na "La Bombonjeri", stadionu Boke Juniors, a pre meča delegacija kluba se videla sa Leom Mesijem gde je bio u centru pažnje zajedno sa Huanom Romanom Rikelmeom.

 Pari Sen Žermen je u posle ispadanja iz Lige šampiona u apsolutnom haosu, svlačionica je "razbijena" i priča o raznim klanovima unutar tima je sve glasnija, a Barselona i Real Madrid prebaju iz prikrajka  želeći da im "otmu" najboljeg igrača ove sezone Kilijana Mbapea. 

Informer

 

Nejmara optužuju da dolazi pijan na treninge, a ni Lionel Mesi ne igra onako kako se od njega očekivalo. Sve se to pomno prati u njegovoj domovini, pogotovo posle fotografije koja je osvanula!

Sadašnji potpredsednik kluba legendarni Huan Roman Rikelme je iskoristio priliku da Leu Mesiju preda kao poklon dres tima sa "Bombonjere", fotograf je to budnim okom ispratio, a fotografija je postala viralna ne samo u Argentini, već i u čitavom svetu.

Informer

 

On je kao jako mlad otišao u Barselonu i nikada nije igrao u argentinskoj ligi, a više puta je isticao da mu je želja da i to uradi tokom karijere. Spekulisalo se da bi možda mogao da završi karijeru u Njuels Old Bojsima gde je i ponikao, ali sada se navijači Boke nadaju! 

Ako bi "desetku" Boke posle Dijega Armanda Maradone, i Rikelmea poneo i Lionel Mesi niko neće biti srećniji od navijača "Bombonjere"